Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До щорічного оцінювання фізичної підготовленості долучилися тренери ОКДЮСШ Донеччини

13-14 жовтня відбулося щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення за участю тренерів-викладачів Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Донеччини.

Виняткову важливість рухової та фізичної активності задля зміцнення здоров’я працівники ОКДЮСШ продемонстрували на власному прикладі в різних куточках України та за її межами: тренери відділення ушу Віталій Болдирєв і Тетяна Болдирєва пройшли тестування в Запоріжжі та болгарському місті Стара Загора відповідно, тренери відділення тхеквондо (ВТФ) Сергій Жувака та Олександр Левінчук – у Тернополі та Івано-Франківську, тренер відділення карате Владислав Ламаш – у Одесі, тренер відділення легкої атлетики Ольга Лук’янова – у смт Любешів Волинської області.

Відзначимо, що система оцінювання фізичної підготовленості для учасників різних вікових категорій, затверджена наказом Міністерства молоді та спорту України, складається з таких видів випробувань (тестів): сила (стрибок у довжину з місця, підтягування на перекладині, ривок гирі 16 кг, підтягування у висі лежачи, згинання і розгинання рук в упорі лежачи, піднімання тулуба в сід, присідання), гнучкість (нахил тулуба вперед з положення сидячи), витривалість (рівномірний біг на 2000 м, 3000 м та 12-хвилинний біг, ходьба).

Для учасників віком від 36 до 50 років зараховуються додаткові бали за розрахунок індексу маси тіла. ІМТ дає змогу визначити ступінь відповідності маси тіла людини її зросту та оцінити, чи є маса недостатньою, нормальною або надлишковою.

  
 
20.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах