Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули 5 медалей на чемпіонаті України з кросу

13-15 жовтня в місті Кропивницький відбувся чемпіонат України з велоспорту на шосе (крос), де кращих у двох дисциплінах – груповій гонці та естафеті – визначали 282 учасники із 25 команд.

Від Донеччини на змаганнях виступили 30 спортсменів – вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та Школи вищої спортивної майстерності, представники міст Лиман і Бахмут. У їхньому активі виявилися 1 золота, 3 срібні та 1 бронзова медалі.

«Золото» у естафетній гонці серед жінок на дистанцію 11,2 км здобула спортсменка ОСДЮСШОР Донеччини Алла Марущук разом із двома велосипедистками Черкаської області.

Срібними призерами за підсумками естафетної гонки серед юнаків стали Андрій Захарченко та Максим Троян, учні ДОСФКСП ім. С. Бубки.

У жіночій груповій гонці лідирувала Алла Марущук, але за 2 км до фінішу, на жаль, луснув гальмівний трос її велосипеда, тож залишок дистанції спортсменці довелося долати бігом і в підсумку задовольнитися другим місцем.

У груповій гонці серед юніорів бронзовим призером став Дмитро Ємченко, вихованець ОСДЮСШОР.

Підготували команду велосипедистів Донецької області до чемпіонату України з кросу тренери Валерій Красов, Олександр Геращенко, Кирило Поспєєв, Кирило Красов і Віталій Глущенко.

  

19.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах