Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У 8 громадах Донецької області працюють координатори проєкту «Активні парки – локації здорової України»

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» від початку реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», ініційованого Президентом у 2021 році, докладають максимум зусиль, аби спортивними активностями було охоплено якомога більше мешканців регіону.

Сьогодні 9 координаторів проєкту працюють на повну потужність у 8 громадах Донеччини: Білозерській, Добропільській, Дружківській, Мирноградській, Новогродівській, Олександрівській, Покровській та Селидівській. Завдання цих людей – організовувати фізкультурно-оздоровчі заходи та залучати до них усіх охочих.

На локаціях «Активних парків» для населення Донецької області традиційно пропонується різнобарвна спортивна програма. Задля підтримки форми та фізичного стану на регулярній основі проводяться комплексні тренування, вправи на силу, пробіжки, фітнес, рухлива активність для дітей.

Координатори постійно включають у роботу локацій і змагальні елементи: усі охочі виявляють найсильніших, найспритніших та найвитриваліших на футбольних, волейбольних, баскетбольних майданчиках, а також у настільному тенісі й інших спортивних іграх.

До заходів у рамках проєкту «Активні парки – локації здорової України» регулярно долучаються представники різних вікових груп і верств населення Донеччини.

 
 
 
 
 
18.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах