Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ушуїсти з Маріуполя в Запоріжжі продовжують наполегливу підготовку до змагань

14 жовтня в місті Запоріжжя у спорткомплексі «Мотор Січ» відбулося відкрите тренування ушуїстів Донеччини – вихованців Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Із початком нового навчального року спортсменів привітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, побажавши наснаги, стійкості духу та нових перемог.

Посвідчення «Майстер спорту України» Володимир Мицик вручив Ірині Кобелєвій, яка в 2023 році виборола два «золота» на чемпіонаті України серед юніорів та три «золота» у фіналі Кубку України.

Відзначимо, що ушуїсти Донецької області під керівництвом заслуженого тренера України Віталія Болдирєва через російське воєнне вторгнення вимушені були покинути рідний Маріуполь. Спортсмени перемістилися до Запоріжжя, де продовжують наполегливу підготовку до змагань.

Першим із 2022 року міжнародним випробуванням для ушу Донеччини, і зокрема для Ірини Кобелєвої, має стати чемпіонат Європи, проведення якого заплановане в Туреччині у грудні.

 

18.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах