Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Шахтарську пройшов міський турнір з настільного тенісу серед ветеранів спорту

29 березня в Шахтарську відбувся міський турнір з настільного тенісу серед ветеранів спорту.

Учасниками змагань стали представники шахти «Шахтарська-Глубока» ДП «Шахтарськ-антрацит», Пенсійний фонд України в Шахтарську, спортивний клуб «Рось», ПАТ «ПТУ “Шахтарськпогрузтранс”» та мешканці міста.

На урочистому відкритті начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Наталя Мартинова зазначила про важливість розвитку спортивного руху, залучення до занять фізичної культурою і спортом та пропаганди здорового способу життя в суспільстві, популяризації фізичної культури та спорту серед всіх верств населення Шахтарська.

За результатами змагань у віковій категорій 35-44 років кращим став Костянтин Осмоловський, друге місце посів Григорій Подорожній, а третє –  Віталій Світлічний.

У віковій категорії 45 і старше перше місце посів Володимир Батукін, другим став Володимир Дмітрієв, а третім – Володимир Козенко.

Призери турніру були нагороджені грамотами та медалями від відділу з питань фізичної культури та спорту управління культури, молоді та спорту Шахтарьсокї міської ради.

Переможці турніру отримали можливість представляти місто на обласному етапі IX спортивних ігор ветеранів спорту, який пройде в квітні в Красноармійську.

 
01.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах