Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Твоя кров для перемоги: спортивна спільнота Донеччини бере участь у донорській акції

Другий рік поспіль у Донецькій області триває акція «Твоя кров для перемоги» з нагоди Дня захисників і захисниць України. Її метою є поповнення банку крові для воїнів Збройних Сил України та загалом усіх українців, які потребують переливання.

28 вересня особистий приклад безпечності та важливості донорства показав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, який завітав до центру крові в місті Дніпро.

За два наступних тижні до акції «Твоя кров для перемоги» долучилися представники спортивної спільноти Донеччини та інші небайдужі мешканці регіону в різних місцях перебування, зокрема, у Білій Церкві, Броварах, Дніпрі, Запоріжжі, Знам’янці, Києві, Полтаві, Тернополі, Харкові.

Учасниками акції вже стали: тренери-викладачі Школи вищої спортивної майстерності Донецької області, заслужені тренери України Микола Пасажін та Дмитро Сидоров, спортсмен ШВСМ, майстер спорту України з боксу Максим Рудик, тренер з боксу Володимир Рудик, заступник директора Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки з навчальної роботи Ірина Ситковська, тренер Донецької обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з боксу та ДОСФКСП ім. С.Бубки Андрій Бичков, спортсменка відділення боксу коледжу Анна Індик, працівники Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Ілля Рева та Юлія Кадиграбова, тренери Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Артем Дубровський, Сергій Богович і бухгалтер цієї ДЮСШ Світлана Москальова, тренери Обласної комплексної ДЮСШ Донецької територіальної організації ВФСТ «Колос» Іван Балабан (легка атлетика) та Василь Арабаджі (вільна боротьба), тренер Обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з видів боротьби Михайло Шишин, тренер з тхеквондо (ВТФ) Обласної комплексної ДЮСШ Сергій Жувака, головний бухгалтер Обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з велоспорту Юлія Солодовнікова, працівниця департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації Оксана Горбунова, представник молоді Хлібодарівської територіальної громади Григорій Андрейченко.

Акція є безстроковою, а внесок кожного – безцінним. Тож запрошуємо всіх небайдужих громадян до благодійної справи: допомогти тим, кому потрібна донорська кров у боротьбі за здоров’я та життя! Здай кров для захисників України – наблизь нашу Перемогу!

Перелік центрів крові можна знайти за наступним посиланням: https://www.donor.ua/centers. При підготовці до здачі крові варто ознайомитися з пам’яткою донора тут: https://www.donor.ua/pages/category/1.

  
 
  
13.10.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах