Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропільському районі відбулася спартакіада серед державних службовців

28 березня в с. Світле пройшла спартакіада серед державних службовців Добропільського району.

Керівництво з підготовки та проведення змагань здійснювалося сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Основними цілями проведення Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту та пропаганда здорового способу життя.

Привітала команди заступник голови районної державної адміністрації Оксана Іватіна. Вона побажала всім учасникам відчути дух змагань і досягти перемог. Також вона відзначила, що державні службовці своїм прикладом не тільки в роботі, але і в заняттях спортом, повинні показати, що здоровий спосіб життя – це відмінний настрій, відмінна фізична форма.

Змагання пройшли з 5 видів спорту: футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. Їх учасниками стали 19 державних службовців, 2 депутати Добропільської районної ради, а також селищний голова Добропільського району.

Після завершення всіх змагань Оксана Іватіна урочисто нагородила переможців спартакіади грамотами та цінними подарунками. Підводячи підсумки Спартакіади, вона відзначила важливість таких спортивних заходів для держслужбовців. Даний факт відображається у щорічному зростанні кількості учасників Спартакіади, а також в успіхах, які вони досягають.

 
01.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах