Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міський захід в Дружківці до Всесвітнього дня ментального здоров’я

5 жовтня в місті Дружківка проведено захід «Мій світ емоцій» з метою підтримки і укріплення ментального та фізичного здоров’я молоді Дружківської громади. 
 
У заході до Всесвітнього дня ментального здоров’я взяли участь студенти ВСП «Дружківського житлово-комунального фахового коледжу Дон НАБА», студенти ВСП «Дружківського фахового коледжу Донбаської державної машинобудівної академії» та активна молодь молодіжного центру «Greenwich» комунального закладу «Базовий поліфункціональний культурний центр Дружківської міської ради».
 
Першу частину заходу провела мобільна бригада психологів громадської організації «Аваліст» у рамках проєкту «Негайне гендерно-чутливе реагування на надзвичайні ситуації та захист постраждалого від конфлікту населення на сході України для збереження життя» у партнерстві з міжнародною організацією CARE Ukraine за підтримки Європейського Союзу.
 
Молодь ознайомили з дихальними техніками й техніками антистресової м’язової релаксації, які допомагають подолати тривогу і панічний стан та використовуються при будь-яких стресових ситуаціях.
 
Організатор заходу – директорка Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», представниця молодіжної ради Дружківки Вікторія Сяба – провела другу частину заходу, яка була спрямована на відновлення внутрішніх ресурсів молоді.
 
Учасників ознайомили з ресурсоорієнтованою моделлю стресоподолання Basic Ph та поняттями «зовнішній та внутрішній ресурс». Використовуючи шість основних ресурсних каналів моделі Basic Ph, з молоддю провели різні техніки на відновлення ресурсів, включаючи арт-терапію, вправи на уяву, фізіології тіла, творче мислення, ігрові форми та різні форми мистецтва.
 
Наприкінці цікавого та змістовного заходу всі учасники отримали солодкі подарунки.
 
11.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах