Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини стали призерами чемпіонату України з черліденгу серед дорослих та юніорів

З 28 по 30 березня в Луганську на базі Палацу спорту «ЛТК Арена» пройшов чемпіонат України з черліденгу серед дорослих та юніорів.

Учасниками змагань стали більше 600 спортсменів з різних регіонів країни. Чемпіонат пройшов у номінаціях: чер-данс, чер-данс хіп-хоп, чер-данс-джаз (команда, дует, квартет, індивідуальна), чер, чермікст (команда), чер (індивідуальна номінація).

Донецьку область представляли 60 спортсменів із Донецька (команда Донецького національного технічного університету, «Спартак») та Красноармійська («Альтаїр», тренер - Наталія Коновалюк).

На урочистому відкриті до учасників змагань звернулися президент Всеукраїнської федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд Юрій Крикун та генеральний секретар Всесвітньої організації черліденгу Карл Олсон.

На честь десятиріччя Всеукраїнської організації черліденгу пройшла урочиста церемонія нагородження суддів, тренерів і спортсменів. Шквал овацій у глядацької аудиторії викликали показові виступи черлідерів і номера естетичної гімнастики.

За підсумками змагань серед дорослих представниці красноармійської команди «Альтаїр» Маргарита Наумова та Лілія Гаврушко (на фото справа) стали кращими в хіп-хоп-дуеті та данс-дуеті. Спортсмени Донецького національного технічного університету посіли другі місця в данс-соло, хіп-хоп-дуеті та данс-команді, а також третє в хіп-хоп-дуеті.

Серед дітей до 12 років в активі команди «Альтаїр» 1 та 2 місця в хіп-хоп-команді. Черлідери колективу «Спартак» посіли 1 та 3 місця в данс-команді (на фото зверху), 2 та 3 місця в помпон-соло, джаз-соло та джаз-дуеті, другі позиції в данс-дуеті та джаз-команді. У індивідуальній номінації третє місце зайняв Ілля Шутько з Красноармійська.

У змаганнях серед юніорів донецька команда «Спартак» стала кращою в данс-соло, джаз-соло та хіп-хоп-дуеті, посіли другі місця в джаз-соло і джаз-дуеті, треті місця – у данс-дуеті та данс-команді.

 
01.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах