Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині до Дня захисників і захисниць України провели змагання з футзалу, армрестлінгу та гирьового спорту

У Краматорському районі за сприяння управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» відбулися змагання серед військовослужбовців Сил Оборони України, присвячені Дню захисників і захисниць нашої держави.

Захід у трьох видах спорту охопив понад 70 учасників.

У футзалі змагалися 4 колективи, серед яких першою стала команда роти охорони Нацгвардії України.

Кращі в армрестлінгу визначалися в трьох вагових категоріях: до 80 кг переміг Роман Богданов, до 90 кг – Андрій Мазуркевич, понад 90 кг – Вадим Никитенко.

У гирьовому спорті перші місця посіли: у категорії до 80 кг – Олександр Дзюба, до 90 кг – Владислав Сокотнюк, понад 90 кг – Артур Тараненко.

Переможців і призерів змагань організатори відзначили кубками, медалями, грамотами. Окрім цього, пам’ятними футболками нагороджено кращих гравців кожної команди з футзалу та кращих у змаганнях з армрестлінгу та гирьового спорту.

А найголовніше – це те, що військовослужбовці, рятувальники і волонтери, які сьогодні ведуть мужню героїчну боротьбу з російськими окупантами, отримали можливість у спортивній атмосфері зарядитися безцінними позитивними емоціями.

 
 
03.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах