Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійська зустріч Аліни Логвиненко зі школярами Часів-Яру

19 вересня в Часовоярському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №15 Часовоярської міської ради Донецької області відбувся святковий спортивний захід.   
 
Вихованці навчального закладу поспілкуватися в онлайн просторі з майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Аліною Логвиненко, призеркою Олімпійських ігор-2012 з естафетного бігу 4х400 метрів, а також з її наставницею Оленою Чумак, заслуженим тренером України.
 
Захід розпочався з презентації регалій, досягнень, рекордів видатної спортсменки та її тренерки, а також знайомства з традиціями освітнього закладу. Олімпійська призерка разом з тренеркою провели для дітей драйвову олімпійську руханку під гаслом «Україна – вперед!». Другий етап – «Запитай олімпійця», школярі були у захваті від спілкування з Аліною, дізнавшись багато цікавинок, історій перемог, а також правил змагань з легкої атлетики. Наостанок заходу – інтерактивна гра «Гонки за знаннями» на тему «Історія виникнення олімпійського руху та символіки Олімпійських ігор». 
 
Усі учасники заходу отримали величезне задоволення, корисно та пізнавально провели час. З нагоди Олімпійського тижня зустріч організувала вчителька вищої категорії Вікторія Пономаренко, яка викладає фізичну культуру.
 
21.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах