Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дмитро Кірпулянський поспілкувався зі студентами аграрного коледжу Слов’янська

18 вересня регіональним олімпійським осередком Донеччини реалізовано напрямок спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді – Олімпійський урок, засновником якого є Національний олімпійський комітет України.
 
У режимі онлайн 60 студентів-першокурсників, а також викладачі та керівники начального закладу ВСП «Донбаський аграрний фаховий коледж СНУ імені Володимира Даля» (м. Слов’янськ) поспілкувались із заслуженим майстром спорту України з сучасного п’ятиборства Дмитром Кірпулянським, багаторазовим чемпіоном світу і Європи.
 
Почесний гість Олімпійського уроку подякував українським захисникам за можливість у важкі для нашої країни часи проводити подібні заходи, розповів здобувачам освіти про сучасне п’ятиборство, про свій шлях у великому спорті, досягнення і участь в Олімпіадах у Пекіні та Лондоні, а також про працю в сфері медицини.
 
Після виступу Дмитро Кірпулянський відповів на запитання студентів та прокоментував низку особистих фотографій на різних змаганнях з сучасного п’ятиборства, які були представлені в презентації Олімпійського уроку.
 
До заходу також долучилися: фахівець відділення НОК України в Донецькій області Каріна Ваноян, виконуюча обов’язки директора коледжу Олена Воронцова, заступник начальника Донецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Україні Максим Крилевський, голова Краматорсько-Слов’янського регіонального методичного об’єднання викладачів фізичного виховання Геннадій Поворознюк, викладачі фізичного виховання Олексій Журавльов та Максим Бовздаренко.
 
21.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах