Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WAKO прийняла Київщина

З 16 по 17 вересня в селі Білогородка відбувся відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WAKO. Паралельно пройшов кікбоксерський турнір «Bilogorodka Cup».

Позмагатися в силі та витривалості на Київщині зібралося 168 спортсменів із 5 областей України: Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Полтавської та Київської, а також Києва. Серед учасників 87 спортсменів були тимчасово переміщеними особами.

Донеччину представили кікбоксери з 5 громад: Авдіївської, Бахмутської, Курахівської, Покровської та Торецької. І спільними зусиллями вони здобули командний кубок за перше місце.

Другими в загальному заліку стали спортсмени з Київської області, третіми – представники Києва.

Підтримали кікбоксерів у їх прагненні до нових перемог: голова Білогородської сільської ради Антон Овсієнко, віцепрезидент федерації України кікбоксингу WAKO Максим Єгоров, президент Київської області з кікбоксингу ВАКО Андрій Кімейчук, керівник відділу молоді та спорту Білогородської сільської ради В’ячеслав Воловник, представниця СК «RedBarbell» Людмила Кіріченко, директор комунального закладу школи-спорту Олександр Кияниця, головні судді змагань Віталій Лі та Володимир Солодовник.

За підсумками змагань кращих кікбоксерів нагородили медалями, грамотами та кубками.

 
 
19.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах