Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» на Донеччині проходять різноманітні спортивні заходи

Реалізація соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України» триває в громадах Донецької області.

Тренування та спортивні заходи проводяться на будь-який смак. Силові вправи, розтяжка, пробіжки, руханки для дітей, футбол, баскетбол, волейбол, велосипедні заїзди та фрістайл – спортивне різноманіття здатне задовольнити вимоги найвибагливіших шанувальників активного способу життя.

Велику роль у реалізації проєкту відіграють координатори. Саме їхня активна участь дозволяє залучити до заходів більше бажаючих серед різних верств населення.

Завдяки спільній роботі управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» до роботи на «Активних парках» наразі залучені координатори в Білозерській, Добропільській, Мирноградській, Новогродівській, Олександрівській, Покровській та Селидівській громадах.

Для мешканців Донеччини соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» сьогодні – це реальна можливість не тільки долучитися до фізичної активності, а й покращити власний психіко-емоційний стан.

 
 
 
18.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах