Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з міні-футболу та спортивні естафети в Дружківці

14 вересня на спортивному майданчику гімназії «Інтелект» міста Дружківка пройшли спортивні естафети та змагання з міні-футболу. Захід організовано в рамках Олімпійського тижня з метою сприяння розвитку олімпійського руху. 
 
На початку спортивного заходу вчителі фізичної культури ознайомили шкільну молодь з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності та олімпійськими видами спорту. Учні з гарним настроєм та позитивними емоціями взяли активну участь у змаганнях, розуміючи, що спорт – це самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, це рух вперед. 
 
На спортивному майданчику відчувався не лише дух суперництва, а й позитивні емоції, переживання та підтримка вболівальників. Переможці та призери отримали грамоти та солодкі подарунки.
 
Захід організовано та проведено вчителями фізичної культури Інною Штреккер та Олегом Ковалем за підтримки Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради.
 
 
18.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах