Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У рамках #OlympicLab школярі Покровська поспілкувалися з легкоатлеткою Дар’єю Дубенець

14 вересня регіональним олімпійським осередком Донеччини реалізовано напрямок спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді #OlympicLab «Чат з чемпіоном та навички лідерства», засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

У режимі онлайн 112 учнів 7-9 класів загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 Покровської міської ради зустрілися з легкоатлеткою Дар’єю Дубенець із Дружківки – чемпіонкою України серед дівчат з бігу на 1500, 3000 м, 2000 м з перешкодами, учасницею двох літніх Європейських юнацьких олімпійських фестивалів (2022 і 2023 років), яка є вихованкою Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, атлеткою Школи вищої спортивної майстерності та спортсменкою-інструкторкою Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2023 рік.

Дар’я розповіла хлопцям і дівчатам із Покровська про свої перші кроки в спорті, вибір легкої атлетики, перемоги та здобутки. Атлетка зауважила, що успіх у спорті має багато складових – це наполегливість, цілеспрямованість, віра в себе та величезна підтримка тренерів і рідних.

Запрошена гостя із задоволенням відповіла на запитання учасників «Олімпійського чату», побажавши всім безмежної мотивації й натхнення на шляху до найсміливіших цілей і мрій.

До заходу також долучилися: представниця Відділення НОК України в Донецькій області Каріна Ваноян, директорка Школи вищої спортивної майстерності Донецькій області Крістіна Русінова, директорка Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тетяна Попова та її заступниця Валентина Макогон, вчителі фізичної культури цього закладу Юлія Сухомлинова та Наталія Дереча.

Відзначимо, що проєкт НОК #OlympicLab має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів і принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

 
 
16.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах