Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксер із Маріуполя Максим Рудик пройшов навчально-тренувальний збір у Ірландії

З 29 серпня по 11 вересня Дублін гостинно прийняв команду України з боксу, що спільно з ірландськими спортсменами провела підготовчий збір до майбутніх змагань.

У складі національної збірної Донецьку область представив 19-річний боксер Школи вищої спортивної майстерності регіону, майстер спорту України Максим Рудик.

Програма НТЗ у ірландській столиці передбачала фізичну й тактичну підготовку під керівництвом старшого тренера української збірної Дмитра Сосновського, а також проведення роботи в парах з ірландцями.

Максим Рудик, який тільки в 2023 році перейшов із молодіжної до дорослої вікової категорії, отримав у Дубліні безцінний міжнародний досвід задля підвищення своєї майстерності. Найближчим випробуванням для маріупольського боксера має стати чемпіонат України серед чоловіків, запланований на листопад.

Після втрати домівки в Маріуполі та певних поневірянь різними містами України Максим разом із батьком і тренером Володимиром Рудиком оселилися в Полтаві. Цьогоріч спортсмен вступив до Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка на спеціальність «Фізична культура і спорт».

У своїй підготовці до змагань Максим отримує поради і від другого наставника – заслуженого тренера України Валерія Черенкова, а також має постійний зв’язок із тренером національної збірної Дмитром Сосновським і старшим тренером Донецької області Андрієм Бичковим.

 
15.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах