Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську відзначили найкращих тренерів і керівників спортивних установ міста

12 вересня з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в місті Покровськ відбувся урочистий захід за участю керівництва Покровської МВА, провідних спортсменів, тренерів, активістів фізкультурно-спортивного руху.
 
Відкриваючи урочистості, начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк привітав зі святом усіх шанувальників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. 
Тренерів і директорів спортивних закладів нагороджено почесними грамотами Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, листами подяки Покровської МВА, а також Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради. 
 
За плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту в Донецькій області відзначені: Микола Ляшенко, Аліна Репенко, Катерина Шамрай, Юрій Журба, Вадим Угнівенко, Олег Юркін, Дмитро Коленчук.
 
Також керівник Покровської МВА вручив сертифікат на отримання разової грошової винагороди тренеру-викладачу з кікбоксингу Артему Пятихатці та спортсменці Анастасії Артюх, бронзовій призерці чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорок.
 
Щирими оплесками присутні в залі вітали кожного з нагороджених та промовців, адже спортсмени Покровської громади – це родина, об’єднана спільними цінностями та жагою до перемоги, як на спортивному Олімпі, так і в сучасних реаліях воєнного часу.
 
Покровська військова адміністрація всебічно сприяє розвитку фізичної культури і спорту в громаді. 24 найкращі спортсмени отримують стипендію для обдарованих дітей та молоді в сфері фізичної культури та спорту. У громаді також діє система заохочення – спортсмени та тренери отримують разові грошові винагороди за перемоги в офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
 
14.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах