Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Працівники ОЦФОР відзначили День фізичної культури і спорту низкою активностей

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України колектив Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи провів різні активності в місті Ужгород.

Працівники Центру на чолі з директором Володимиром Страшком долучилися до щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення, на власному прикладі продемонструвавши виняткову важливість рухової та фізичної активності задля зміцнення здоров’я.

Розподілившись на різні вікові групи, фахівці ОЦФОР склали випробування (тести) за трьома напрямками: сила (стрибок у довжину з місця, підтягування на перекладині, підтягування у висі лежачи, згинання і розгинання рук в упорі лежачи, піднімання тулуба в сід, присідання), гнучкість (нахил тулуба вперед з положення сидячи), витривалість (рівномірний біг на 2000 м, 3000 м та 12-хвилинний біг, ходьба).

Колектив Центру в повному складі долучився до перегляду трансляції форуму «Pro sport» та обговоренню озвучених на заході нагальних питань спортивної сфери Донеччини.

Окрема увага в рамках зібрання колективу ОЦФОР була приділена визначенню перспектив роботи на 2024 рік, зокрема, розвитку неолімпійських видів спорту, співпраці з військовими, проведенню різноманітних заходів під гаслом «Спортивний фронт Донеччини», популяризації фізичної культури та спорту серед населення Донецької області.

Безпосередньо в День фізичної культури і спорту України працівники Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи відвідали святкові спортивно-масові заходи в Ужгороді за участю внутрішньо переміщених осіб.

 
 
 
 
13.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах