Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту України!

Шановні спортсмени, тренери, працівники фізкультурно-спортивних організацій, ветерани спорту, усі прихильники здорового способу життя!

Прийміть сердечні вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Регулярна рухова активність загартовує волю і характер, а в сьогоднішні воєнні часи ще й дарує такі важливі позитивні емоції. Спорт вчить ставити перед собою амбітні цілі та знаходити шляхи задля їх досягнення, допомагає долати будь-які випробування.

Ми по праву пишаємося успіхами наших спортсменів. Попри всі складнощі, вони з року в рік складають гідну конкуренцію суперникам на міжнародних аренах, здобуваючи медалі змагань найвищого рівня. Кожне сходження на п’єдестал пошани із синьо-жовтим прапором, коли лунає гімн України – привід для щирої гордості та радості за земляків, це чергове нагадування всьому світу, що міста Донецької області – Бахмут, Маріуполь, Лиман, Краматорськ, Дружківка, Слов’янськ і багато інших – є невід’ємною частиною України! Віримо, що менше ніж через рік Донеччина буде також гідно представлена на Олімпійських та Паралімпійських іграх у Парижі!

За те, щоб великі перемоги стали можливими, адресуємо окремі слова щирої вдячності вчителям фізичного виховання, тренерам та всім причетним до цього фахівцям сфери спорту.

Естафету від титулованих майстрів сьогодні приймають юні спортивні зірочки – бажаємо їм невичерпної наснаги, аби втілити в життя всі найсміливіші цілі! А для цього – наполегливо тренуватися, змагатися та здобувати нагороди під мирним українським небом!

Низький уклін та вічна шана представникам спортивної сфери, які долучилися до Збройних Сил України, активно займаються волонтерською діяльністю і всіляко наближають Перемогу над окупантами!

Спільними зусиллями – тільки вперед, до нових здобутків!

 

З найтеплішими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

09.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах