Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-розважальний квест «Здоров’я та сила – краса України» в Дружківці

6 вересня до Дня міста Дружківка та Дня фізичної культури і спорту пройшов спортивно-розважальний квест «Здоров’я та сила – краса України» серед учнів Центру цілісного розвитку дитини «Майора».
 
Загалом у заході взяли участь 40 учнів віком від 6 до 10 років. Діти були поділені на чотири команди, які виконували різноманітні завдання на спортивну та патріотичну тематику. Кожна команда мала назву символів України: «Герб», «Прапор», «Віночок» та «Калина», що сприяє розвитку знань українських символів, формуванню патріотичних почуттів та любові до Батьківщини. За кожне правильно виконане завдання нараховувалися бали, за найбільшою кількістю балів визначено переможців спортивного свята. 
 
Привітати маленьких мешканців громади з прийдешніми святами завітав начальник Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області Сергій Боєвський. Після закінчення спортивних активностей він нагородив усіх учасників свята солодкими подарунками та жовто-синіми кульками. 
 
Спортивно-розважальний квест проведено з метою формування інтересу та любові до спорту, заохочення учнiв до постійних занять фізичною культурою та спортом, розвитку фізичних якостей і рухових здібностей у дітей, знання різновидів спорту та імен українських спортсменів. 
 
Захід організовано Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради.
 
07.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах