Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольчанка Марина Ковтунова виграла міжнародні змагання U18 зі стрибків у висоту

2 вересня в турецькому місті Сівас відбувся чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій (The Balkan Athletics Championships) серед спортсменів до 18 років, за підсумками якого збірна України здобула 5 золотих, 1 срібну та 2 бронзові медалі.

Одну з найвищих нагород до національної скарбнички додала 16-річна Марина Ковтунова з Маріуполя – майстер спорту України з легкої атлетики, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту. Вона є вихованкою Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія» і атлеткою Школи вищої спортивної майстерності Донецької області.

У стрибках у висоту Марина показала результат 1,80 метрів – ця позначка виявилася недосяжною для суперниць із Болгарії, Сербії, Хорватії, Туреччини.

Ще одна представниця Донеччини на змаганнях – 16-річна Дар’я Дубенець із Дружківки – посіла 7 місце в бігу на 1500 м. Вона є вихованкою Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, атлеткою ШВСМ та спортсменкою-інструкторкою Донецької обласної штатної команди резервного спорту.

 

Світлини - Kristina Romaschuk

 

05.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах