Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний спортивний коледж ім. С.Бубки розпочав навчальний рік у Полтаві в очному форматі

Тепло, радісно та хвилююче – так Першого вересня розпочався навчальний рік у комунальному закладі «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки». 
 
У цей день лунали щирі слова привітань. Із Днем знань усіх учнів і вчителів Донеччини привітав очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. 
 
Свої побажання надіслав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, який подякував усім освітянам за невтомну та безупинну працю. Виконуючий обов’язки начальника управління Сергій Горбунов привітав здобувачів освіти та працівників коледжу з початком навчального року та побажав успіхів у навчанні та роботі, впевненості у власних силах та досягнення нових вершин.
 
Директор коледжу Ігор Анушкевич, звертаючись до присутніх від імені адміністрації навчального закладу, привітав з початком нового навчального року, подякував за підтримку Збройних сил України, побажав усім вихованцям успішного навчального року, а педагогам і тренерам-викладачам – мудрості та щедрості душі в їхній благородній справі. А головне – навчатись у мирній, незалежній Україні. 
 
Керівництво та працівники коледжу роблять усе, аби сприяти створенню безпечного освітнього середовища у часи героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.
 
Наразі в навчальному закладі налічується 286 учнів і студентів: 108 у шкільному блоці (6 класів) та 178 студентів (8 груп). Набор у шкільний блок ще триває. 
 
Всупереч війні, коледж розпочав навчальний рік в очному форматі. Тож нехай він відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
 
Пам’ятаймо, що в невтомній праці – наша перемога, а в навчальних і спортивних здобутках – майбутнє нашої країни. 
 
Бажаємо успішного навчального року!
 
05.09.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах