Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Завжди пам’ятатимемо подвиг захисників України

24 серпня, у День Незалежності України, в місті Ужгород відбувся патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», який очолив начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

До заходу долучилися працівники Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», його директор Сергій Головченко із сином, директор Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Грін, гандболісти команди «Донбас», які представляють Школу вищої спортивної майстерності Донецької області під керівництвом тренера Івана Фучеджи, дзюдоїсти Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та ШВСМ під керівництвом тренера Дмитра Ігнатенка.

«День Незалежності України – це найголовніше державне свято. Сьогодні Незалежність виборюється життями наших воїнів, які захищають рідну землю від російських окупантів. Завжди пам’ятатимемо подвиг кожного Героя. Саме завдяки нашим захисникам ми маємо можливість продовжувати працювати, тренуватися, проводити змагання та представляти Україну на міжнародних турнірах», - сказав Володимир Мицик.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять воїнів України, які віддали свої життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, після чого здійснили масовий забіг на дистанцію 2 км із закріпленими на футболках іменами загиблих захисників – представників сфери фізичної культури та спорту Донецької області.

Національний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» був започаткований у 2018 році, його символом є воїн-янгол та жовто-блакитна стрічка, яку він перетинає в русі. Кожен учасник обирає свою дистанцію: 2, 5 або 10 км. У 2023 році захід проходитиме до 5 вересня.

 
 
25.08.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах