Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» наразі охоплює 7 громад Донецької області

Найефективнішою можливістю для залучення якомога більшої кількості громадян до фізичної активності є проєкт «Активні парки – локації здорової України», ініційований Президентом України.

Завдяки плідній взаємодії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» сьогодні в регіоні працюють 7 координаторів проєкту – у Білозерській, Добропільській, Мирноградській, Новогродівській, Олександрівській, Покровській та Селидівській громадах.

Понад 120 заходів проведено на локаціях «Активних парків» протягом місяця. Координатори пропонують мешканцям різні формати: ранкові зарядки, рухові активності для дітей, кардіо, йога, розтяжка, силові тренування. Також користуються попитом ігрові види – футбол, волейбол пляжний та парковий, баскетбол, настільний теніс.

Така спортивна різноплановість дозволяє охопити максимум людей різних вікових категорій та рівнів фізичної підготовленості.

Робота координаторів проєкту «Активні парки – локації здорової України» проходить у тісному контакті з Донецьким обласним центром «Спорт для всіх». Фахівці центру надають консультації з питань організації роботи в цілому та цікавих форматів заходів.

 
 
 
24.08.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах