Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем молоді!

12 серпня Україна відзначає День молоді з усім світом, підкреслюючи відданість європейським цінностям, демократії, свободі, розвитку та прогресу.

Українська молодь своєю активною життєвою позицією та яскравим проявом патріотизму дає багато приводів пишатися нею. Сьогодні українці та українки об’єднані, як ніколи, задля відстоювання незалежності та суверенітету рідної держави в умовах російського військового вторгнення. Молодь виступає в авангарді потужної боротьби на всіх фронтах: і на передовій зі зброєю в руках, і у волонтерській діяльності, і в інформаційній, економічній, освітній, культурній, спортивній сферах. Зокрема, ми пишаємося нашими юними атлетами, які попри всі складнощі продовжують здобувати найвищі нагороди та прославляти Україну на міжнародних змаганнях.

З нагоди Дня молоді бажаємо всім безмежного фізичного гарту, наснаги й натхнення, стійкості духу задля успішного подолання будь-яких випробувань!

Хай рідні та близькі будуть міцною підтримкою та опорою на шляху до втілення в життя всіх прагнень, цілей і найсміливіших мрій!

 

З найтеплішими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

12.08.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах