Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальний виступ пауерліфтерів Донеччини на чемпіонаті Європи з жиму лежачи у Франції

З 31 липня по 6 серпня у французькому місті Меріньяк відбувся чемпіонат Європи з пауерліфтингу з класичного та екіпірувального жиму лежачи. Учасниками змагань стали спортсмени із 18 країн – представники всіх вікових груп: чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки, дівчата та ветерани.

Від Донецької області в складі збірної команди України у змаганнях з екіпірувального жиму лежачи виступили 5 пауерліфтерів.

У молодших вікових групах нагородами відзначилися вихованці Обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей та спортивного клубу «КПД» з міста Краматорськ, яких підготували заслужені тренери України Альона та Олексій Бичкови. Дмитро Вовчок із результатом 220 кг став чемпіоном Європи серед юніорів у ваговій категорії понад 120 кг. Едуард Андреєв, підкоривши штангу вагою 145 кг, серед юнаків здобув «срібло» у категорії 66 кг і посів третє місце в абсолютному заліку.

За підсумками чоловічих змагань представник Дружківки Олександр Агаджанян, наставником якого є заслужений тренер України Сергій Федоренко, із результатом 130 кг став срібним призером у ваговій категорії 59 кг.

У жіночих змаганнях Катерина Пініонж із Маріуполя в категорії 69 кг підкорила штангу вагою 127,5 кг, що дозволило їй зійти на третю сходинку п’єдесталу пошани.

Представниця Лиманської громади Альона Борщевська, яка є уродженкою Соледару і яку наразі тренує Сергій Федоренко, у ваговій категорії 84 кг серед жінок посіла 5 місце з результатом 130 кг.

 

08.08.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах