Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький регіональний центр спортивної медицини відкриє структурний підрозділ у столиці

28 липня відбулась онлайн-нарада, в якій взяли участь начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор КНП «Донецький регіональний центр спортивної медицини» Антон Діденко і фахівці цього центру, який після передислокації з Бахмута функціонує в смт Любешів (Волинська область).
 
Володимир Мицик і Антон Діденко подякували трудовому колективу за професійну роботу, стійкість, незламність і привітали з Днем Української Державності та Днем медичних працівників, котрі є невід’ємною частиною масової фізичної культури і спорту вищих досягнень.
 
Онлайн-нараду Володимир Мицик і Антон Діденко провели з Києва, після огляду і укладання договору про оренду приміщення для структурного підрозділу Донецького регіонального центру спортивної медицини.
 
За словами Антона Діденка, у серпні, після завершення усіх робіт по ремонту і облаштування приміщення, столичний підрозділ ДРЦСМ надаватиме спортсменам послуги з поглибленого медичного обстеження і реабілітації після спортивних травм. Важливо, що це приміщення відповідає нормам безбар’єності, тож є доступним і для представників інваспорту. 
 
 
28.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах