Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скелелази Донеччини підвищили майстерність на навчально-тренувальному зборі в Дніпрі

З 1 по 15 липня в місті Дніпро відбувся навчально-тренувальний збір зі скелелазіння, в якому взяли участь 12 спортсменів Донецької області під орудою Ігоря Тяпкіна, тренера-викладача Обласної школи вищої спортивної майстерності.  
 
Протягом двох тижнів спортсмени Донеччини (більшість з них – діти-переселенці) тренувались на стадіоні «Славутич» і скелодромі «Скала» в ТРЦ «Караван». Теплій домашній атмосфері на зборі посприяла дружина тренера – відома скелелазка Тетяна Колкотіна, а також її пес.  
 
Завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації наші скелелази покращили фізичну підготовку і підвищили спортивну майстерність. Далі на них очікують випробування на національному чемпіонаті, а провідних спортсменів проекзаменують етапи Кубку Європи.
 
Потужний поштовх розвитку цього виду спорту в Україні має надати новостворене відділення скелелазіння Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, двері якого завжди відкриті для юних талантів.
 
28.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах