Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Полтава вдруге гостинно прийняла Кубок Донеччини з голболу

З 23 по 26 липня в місті Полтава пройшов відкритий обласний турнір Кубок Донеччини з голболу серед спортсменів з порушеннями зору, присвячений Дню Української Державності.
 
Турнір, організований спільними зусиллями Донецького і Полтавського регіональниих центрів з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», зібрав п’ять команд з чотирьох областей країни. Змагання команд Київщини, Донеччини, Житомирщини і Полтавщини (дві) обслуговувала бригада суддів національної категорії.
 
Захід відкрили почесні гості турніру: начальник Донецького регіонального центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко і начальник Полтавського регіонального центру «Інваспорт» Олександр Верещека. 
 
Костянтин Шевченко передав від управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації слова вдячності за підтримку і гостинність управлінню молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації. 
 
Олександр Верещека зазначив, що тільки в єдності наша сила, тому управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації завжди готове надати підтримку у цей нелегкий для Донеччини і країни час. 
 
Почесні гості побажали збірній команді Україні вдалого виступу на Всесвітніх іграх з голболу, які пройдуть у серпні в Великій Британії. 
 
 
Результати змагань:
 
1 місце – Полтавська область-1,
2 місце – Полтавська область-2,
3 місце – Донецька область,
4 місце – Київська область,
5 місце – Житомирська область.
 
Нагороди призерам вручив начальник Донецького регіонального центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко.
 
27.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах