Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Громади Донецької області активно відзначили День тренера

З нагоди Дня тренера, який Україна відзначає 19 липня, на Донеччині проведені спортивно-масові заходи.
 
Учасників змагань з волейболу і шахів, які відбулись у Покровську, від імені голови Донецької облдержадміністрації привітав начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.
 
Костянтинівській міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів майстер-клас з пауерліфтингу за участі майстра спорту України Олександра Князєва.
 
У Новогродівській громаді для юних шанувальників спорту проведені тренування з футболу.
 
Білозерський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за участі координатора соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» провів спортивно-ігрову розминку для всіх охочих. Також представник ДСНС провів бесіду з питань безпеки у випадку знаходження вибухових пристроїв.
 
У Мирнограді змагання з дартсу, петанку і бочче серед працівників закладів фізичної культури та спорту організовано спільними зусиллями ММЦФЗН «Спорт для всіх», ДЮСШ ММР і відділом сім’ї, молоді та спорту міської ради.
 
Бахмутський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував відкрите тренування з кікбоксингу WAKO в місті Ірпінь (Київська область), активну участь в якому взяли ВПО з Донеччини. 
 
21.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах