Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем тренера України!

Указом Президента України від 24.06.2021 року започатковане відзначення 19 липня професійного свята – Дня тренера. Приурочили його до дня відкриття Ігор XXVI Олімпіади 1996 року, коли Україна вперше взяла участь у такому масштабному міжнародному змаганні, як незалежна держава, та виступила самостійною олімпійською командою.
 
Шановні тренери!
 
Прийміть щиру вдячність за особистий вагомий внесок у зміцнення та примноження славних традицій спорту Донеччини і України! Тренер, безумовно, є ключовою фігурою в підготовці спортсмена – за кожною перемогою атлета стоїть тривала й кропітка праця з наставником. Саме завдяки ефективному тандему тренера і вихованця на міжнародній арені майорить жовто-блакитний прапор та лунає державний гімн України, що сповнює наші серця неймовірною гордістю за земляків.
 
Тренер – це та людина, яка виховує з дитини чемпіона, гартує характер, допомагає зрости як особистість. Працюючи з вихованцем, наставник плекає в ньому загартовану і впевнену в собі людину, яка зможе подолати всі перешкоди на життєвому шляху, досягти всіх поставлених цілей.
 
Особливі слова вдячності заслуговують тренери, які сьогодні, попри дуже тяжкі часи для України та Донеччини, обумовлені російською збройною агресією, продовжують докладати максимум зусиль задля підготовки чемпіонів, здобуття міжнародних нагород. Дякуємо, що завжди поруч зі спортсменами, що допомагаєте та підказуєте, виступаєте психологами і навіть батьками! Знайте, що керівництво Донецької області високо цінить ваш внесок у виховання сильного майбутнього покоління та завжди сприятиме вашій плідній діяльності!
 
Сердечно бажаємо вам талановитих та наполегливих учнів, міцного здоров’я, витримки й енергії, які б стали підґрунтям для нових яскравих перемог і здобутків на славу Донеччини та України!
 
 
З повагою,
 
начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації
 
Володимир Мицик
 
 
 
 
 
19.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах