Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний центр «Спорт для всіх» провів захід до Дня звільнення Слов’янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки від російської окупації

5 липня, з нагоди відзначення дев’ятої річниці звільнення міст Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка та Костянтинівка від російської окупації, для дітей-переселенців з Донеччини в місті Дніпро відбувся патріотично-спортивний захід.

Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів тренування з футболу, товариський матч, і запросив для спілкування з хлопцями й дівчатами представників Збройних Сил України.

Військовослужбовці, які представляли Дніпропетровський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, продемонстрували екіпірування українських воїнів, основи тактичної підготовки, приділили увагу тонкощам надання первинної медичної допомоги. На прикладах показали, як виглядають міни, гранати, снаряди, та як вірно поводитися у випадках їх виявлення.

Захисники ознайомили дітей зі спорядженням, що зберігає життя (каски, бронежилети, протигази), та різними видами зброї, які допомагають звільняти українську землю (ножі, пістолети, автомати, протитанковий комплекс «Стугна», гранатомет NLAW).

Подібний формат заходів – можливість надихнутися прикладом героїчних воїнів України та отримати заряд мотивації. А міцним підґрунтям для нових здобутків слугують регулярні заняття фізичною культурою та спортом.

 
 
06.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах