Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


5 юних велосипедистів Донеччини вибороли нагороди чемпіонату України в Жовкві

З 30 червня по 2 липня в місті Жовква Львівської області відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе в олімпійських видах програми серед юнаків, дівчат, молодших юнаків, молодших дівчат. За нагороди боролися понад 150 учасників із 20 команд регіонів країни.

Від Донеччини на змаганнях виступили вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту та учні Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, представники Лиманської та Бахмутської громад, яких підготували тренери Валерій Красов, Олександр Геращенко та Кирило Поспєєв.

У індивідуальній гонці на час на дистанції 10 км велосипедист ОСДЮСШОР Донеччини Максим Кікоть серед молодших юнаків показав кращий результат у особистому заліку (13 хвилин 31 секунда) та виборов «золото» в команді, до якої також увійшли представники інших регіонів Дмитро Старовойтов, Тадей Волинець, Євгеній Калініченко, Іван Калініченко та Артем Майковець.

Бронзові нагороди в перший змагальний день здобула команда Донецької області у віковій категорії юнаки: Іван Кононенко та Дмитро Ємченко (ОСДЮСШОР з велоспорту), Андрій Захарченко та Максим Таянович (ДОСФКСП ім. С.Бубки).

У другий день чемпіонату за підсумками групових гонок на 60 км (25 кіл) спортсмен ОСДЮСШОР Донеччини Максим Кікоть знову відзначився «золотом» серед молодших юнаків. Цього разу – у команді, де внесок у перемогу також зробили Дмитро Старовойтов, Тадей Волинець, Євгеній Калініченко, Іван Калініченко, Микола Грищенко.

Залікові бали нараховувалися командам за зайняті спортсменами місця: за перше – 30 очок, за двадцяте – 1 очко.

Окрім традиційних медалей, велосипедисти були нагороджені цінними призами від спонсорів.

 
05.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах