Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу серед ветеранів проведено у Львові

З 25 по 28 червня у місті Львів відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу в жимі лежачи серед ветеранів. 
 
Навіть у ці скрутні часи Федерація пауерліфтингу Донецької області змогла згуртуватися та провести змагання. Федерація висловила велику подяку спортивному клубу «Олімп», його власнику Володимиру Рекші та усьому персоналу, які допомогли провести цей захід. Федерація також вдячна управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, яке завжди поряд та готове допомогти у вирішенні найскладніших питань. 
 
На відкритому чемпіонаті Донецької області виступили спортсмени з Краматорська та Дружківки, а гостями змагань були представники Трускавця. Усі учасники викладались на повну, було багато яскравих та пам’ятних моментів, а результати пауерліфтерів, як завжди, на найвищому рівні.
 
Як у мирні часи, так і під час війни ветерани спонукають нас займатися спортом, не забувати улюблену справу, демонструвати нові результати, рухатися тільки вперед та щоразу доводити, що наша країна непереможна!
 
03.07.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах