Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі організували конкурсну програму на дворовому майданчику

З першого квітня в Маріуполі, як і на території всієї Донецької області, стартує місячник з підготовки спортивних майданчиків до весняно-літнього періоду.

Під час перевірки готовності площинних споруд представники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» були запрошені на майданчик за адресою: пр-т Металургів, 67. Силами Жовтневої районної адміністрації за підтримки вчителя фізичної культури ЗОШ № 65 Павла Катана тут була організована конкурсна програма.

Першими вийшли майстри жонглювання м’ячем. Лідером у цьому виді змагань став Микита Мацков – 105 очок. На два очки менше набрав Кирило Доля, а слідом за ним розташувався Ростислав Пилипенко – 102 очка.

Потім учасники перейшли до «слалому» з м’ячем. У спритності і швидкості виконання цього завдання не було рівних Ростиславу Пилипенку. Задана дистанція з обведенням стійок була подолана їм за 17 с.

Трійка лідерів «відзначилася» і в конкурсі ударів по воротах у задану площу. Після чого, визначившись зі складами команд, хлопці зіграли товариську гру.

За підсумками конкурсної програми місце з першого по третє відповідно зайняли Ростислав Пилипенко, Микита Мацков і Кирило Доля. Від організаторів їм були вручені грамоти, енциклопедії про історію олімпійського руху та солодкі призи.

 
28.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах