Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїст Донеччини Станіслав Сагір виборов «срібло» на чемпіонаті Європи серед кадетів у Португалії

22-25 червня в португальському місті Одівелаш відбувся чемпіонат Європи з дзюдо серед кадетів (спортсменів до 18 років), за підсумками якого збірна України здобула три нагороди: по одній золотій, срібній та бронзовій.

«Срібло» до національної скарбнички додав представник Донеччини та міста Бахмут Станіслав Сагір – студент другого курсу Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, спортсмен змінного складу відділення дзюдо Школи вищої спортивної майстерності регіону.

У ваговій категорії до 73 кг, де всього за нагороди боровся 31 учасник, Станіслав зійшов на другу сходинку п’єдесталу пошани. У відбіркових раундах він здолав італійця Джуліо Молінаро і латвійця Томасса Манфелдса, у чвертьфіналі був сильнішим за грузина Торніке Вахтангадзе, у півфіналі з британцем Дереком Марчаком заробив переможний іппон під кінець третьої хвилини сутички. Долю фінального протистояння Сагіра та італійця Лучіо Таволетти вирішила оцінка «Ваза-арі» на користь суперника українця.

Тренерами Станіслава є Даніiл Мільошкін і Павло Прихідний.

 
 
26.06.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах