Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті України зі спортивного орієнтування в Брюховичах команда Донеччини відзначилася низкою нагород

З 16 по 18 червня в смт Брюховичі Львівської міської громади відбулися національні змагання зі спортивного орієнтування у виді рогейн (12 годин) – чемпіонат України серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків, етап Кубку України та чемпіонат України серед ветеранів.

Донецьку область на змаганнях представили 9 спортсменів.

До числа кращих на чемпіонаті увійшли вихованки ОДЮСШ для дітей:

- Віолета Овчаренко з Краматорська та Валерія Старцева з Бахмута здобули «золото» у віковій групі Ж23 та «бронзу» в жіночій групі «Open»;

- Катерина Рак, Олеся Котенко та Аделаїда Колмогорова з Краматорська стали третіми у віковій групі Ж23.

У категорії «МІКС 40» ветеранських змагань Олександр Мороз із Краматорська та Світлана Хохлова з Дружківки посіли 3 місце.

Ветерани спортивного орієнтування Ігор Кузьмін з Маріуполя та Сергій Тарасенко з Краматорська були четвертими у віковій групі «Ч» і п’ятими у групі «Ч40».

За підсумками командних результатів збірна Донецької області посіла 3 сходинку (серед 17 команд) на чемпіонаті України серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків, етапі Кубку України, а також 2 місце (серед 12 команд) на чемпіонаті України серед ветеранів.

Відзначимо, що рогейн – це командний вид спортивного орієнтування, що поєднує в собі стратегію і тактику, навігацію на пересіченій місцевості, а також фізичну витривалість. Мета полягає в наборі за встановлений час максимальної суми очок, що надаються за відвідування контрольних пунктів, розташованих на місцевості і позначених у мапі змагань.

 

23.06.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах