Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юлія Чумаченко перемогла на змаганнях зі стрибків у висоту в Чехії та Німеччині

Легкоатлетка Школи вищої спортивної майстерності Донецької області, майстер спорту України міжнародного класу Юлія Чумаченко виступила вже на шести стартах у цьому літньому сезоні.

13 червня в чеському місті Кладно вона виграла змагання зі стрибків у висоту в рамках традиційного турніру «Kladno hází a Kladenské memoriály» Світового континентального туру категорії «Bronze». У найкращій своїй спробі Чумаченко подолала планку на висоті 1,86 метрів, випередивши суперниць із Німеччини, Чехії, Великобританії, Італії, Литви.

17 червня в німецькому місті Дессау Юлія стала першою на турнірі «25. Internationales Leichtathletik Meeting Anhalt 2023». Вона показала свій кращий результат сезону – 1,89 м, що виявився недосяжним для опоненток із Греції, Німеччини та Австралії.

Нагадаємо, що раніше Чумаченко стала учасницею чотирьох змагань: 25 травня вона перемогла на Кіпрі з результатом 1,84 м, 28 травня – була другою в німецькому Релінген-Зірсбурзі (1,88 м), 3 червня – першою в Норвегії (1,86 м), 5 червня – другою в чеській столиці Празі (1,80 м).

Тренером Юлії є її батько Вадим Чумаченко.

 

21.06.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах