Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Волков: Незважаючи на складну ситуацію в країні, нам вдалося відстояти право проведення ЄвроБаскету 2015

Рада ФІБА Європа на своєму засіданні, що відбулося в Мюнхені, одноголосно підтримала Федерацію баскетболу України в бажанні провести Чемпіонат Європи з баскетболу 2015 року в Україні. Таку думку висловили члени Ради після того, як заслухали доповідь президента ФБУ Олександра Волкова про роботу з підготовки турніру, виконану в 2013 році, та готовність ФБУ до проведення турніру.

На спільній прес-конференції ФБУ і МОК «ЄвроБаскет 2015» президент Федерації баскетболу України Олександр Волков підтвердив єдину позицію цих структур щодо збереження за Україною права проведення Євробаскету 2015. «Ми повністю довіряємо Маркіяну Лубківському і вважаємо його найбільш кваліфікованим менеджером, здатним організувати велике спортивне свято європейського масштабу. Він довів це, провівши на найвищому рівні Чемпіонат Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012 і юнацький чемпіонат Європи з баскетболу у серпні 2013 року», - підкреслив О.Волков.

У свою чергу Маркіян Лубківський зазначив, що його пропозиція щодо перенесення ЄвроБаскету в Україні на 2017 рік була зумовлена, в першу чергу, бажанням привернути увагу до підготовки турніру і акцентувати увагу влади на необхідності терміново прийняти рішення, необхідні для подальшої підготовки змагань.

 
За інформацією місцевого організаційного комітету «ЄвроБаскет 2015»
 
28.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах