Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний центр «Спорт для всіх» згуртовує мешканців регіону навколо фізичної активності

8 червня відбулася нарада директорів мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

Було підбито підсумки роботи в травні, зокрема, розглянуто реалізацію соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України» та проведення першого етапу змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я», а також обговорено плани роботи на червень.

Директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко наголосив, що спортивні заходи із залученням всіх бажаючих регулярно проходять на локаціях «Активних парків» у містах Білозерське, Покровськ і Селидове. До міського етапу традиційних щорічних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» долучилися мешканці Костянтинівської, Новогродівської, Покровської, Бахмутської, Курахівської, Селидівської, Соледарської, Добропільської, Білозерської, Мирноградської громад. Також низку спортивних заходів було приурочено до Міжнародного дня захисту дітей.

Начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик подякував очільникам центрів «Спорт для всіх» Донеччини за ініціативність у згуртуванні земляків навколо фізичної активності – як на території регіону, так і за його межами. Адже кожен такий захід є чудовою можливістю відчути спортивний дух єднання, а також зарядитися позитивними емоціями, бадьорістю та оптимізмом.

 
 
08.06.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах