Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До щорічного оцінювання фізичної підготовленості долучилися працівники Донецького обласного коледжу ім. С.Бубки

3 червня проведено щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення за участю представників комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», що підпорядковується Донецькій облдержадміністрації.

У місті Полтава на базі Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка, де коледж функціонує після релокації з Бахмута, працівники ДОСФКСП ім. С.Бубки на власному прикладі продемонстрували виняткову важливість рухової та фізичної активності задля зміцнення здоров’я.

Відзначимо, що система тестування для учасників різних вікових категорій, затверджена наказом Міністерства молоді та спорту України, складається з таких видів випробувань (тестів): сила (стрибок у довжину з місця, підтягування на перекладині, ривок гирі 16 кг, підтягування у висі лежачи, згинання і розгинання рук в упорі лежачи, піднімання тулуба в сід, присідання), гнучкість (нахил тулуба вперед з положення сидячи), витривалість (рівномірний біг на 2000 м, 3000 м та 12-хвилинний біг, ходьба).

Для учасників віком від 36 до 50 років зараховуються додаткові бали за розрахунок індексу маси тіла. ІМТ дає змогу визначити ступінь відповідності маси тіла людини її зросту та оцінити, чи є маса недостатньою, нормальною або надлишковою.

За результатами проведення тестування оцінювання проводиться за чотирма рівнями фізичної підготовленості: високий, достатній, середній, низький.

 
 
08.06.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах