Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тепле свято останнього дзвоника в обласному спортивному коледжі ім. С.Бубки

1 червня в місті Полтава відбувся урочистий захід, на якому пролунав останній дзвоник для випускників комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки». 
 
Учні, студенти, тренери-викладачі, педагоги, співробітники навчального закладу зібрались на спортивному майданчику. Насамперед лунає національний гімн, і вихованці коледжу Олексій Плис і Лілія Тарановська здіймають прапори – нашої держави і Національного олімпійського комітету України. Хвилиною мовчання вшановують героїв – українців, які віддали своє життя за нашу з вами свободу та незалежність.
 
Зі щирими словами подяки, побажань і батьківських настанов до учнів і студентів звертаються заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Сергій Горбунов, директор КЗ «ДОСФКСП ім. С.Бубки» Ігор Анушкевич і його заступниця з навчальної роботи Ірина Ситковська. 
 
Грамоти управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації «За високій професіоналізм та відданість справі» отримують найкращі працівники: заступник директора з виховної роботи Світлана Дудник, викладач Катерина Горбенко, методисти Роман Сіднєв і Юлія Геращенко.
 
 
Грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації «За вагомі досягнення у навчанні, популяризацію спорту та активну життєву позицію» відзначені здобувачі освіти: Лілія Тарановська, Олексій Плис, Данило Костенко, Роман Ситковський, Дмитро Галабурда і Анна Павленко.  
 
«Ну, от і все, скінчилися уроки, роки у коледжі пішли у небуття. Ми робимо свої найперші кроки у самостійне і складне життя. Як швидко роки в коледжі минули, неначе вчора тільки ми прийшли. За те, що нас любили й розуміли, спасибі, тренери й викладачі!» – це рядки з вірша, який декламує студентка Єва Єриш. Разом з сокурсником Кирилом Пригодою вона здійснює коло з дзвоником, який кличе випускників у життєвий шлях, сповнений надій. 
 
01.06.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах