Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський день з провідними спортсменами Донеччини для дітей-переселенців у Києві

28 травня спортивне свято, присвячене дню заснування Міжнародного олімпійського комітету, завітало до Академії пляжних видів спорту Sunrise в Києві.

На яскравому заході в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня, ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет, діти-переселенці з Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької й Харківської областей зустрілися з титулованими атлетами Донеччини.

Величезний заряд бадьорості та позитивних емоцій хлопцям і дівчатам подарували тхеквондисти Школи вищої спортивної майстерності з Дружківки Андрій Гарбар та Артем Гарбар, каратисти спортивного клубу «TETSU RYU» міста Краматорськ і Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів спорту та єдиноборств Ілля Пархоменко, Єлизавета Татаренко, Назар Пархоменко, сумоїсти з Бахмута Єлизавета Моренко, Олександр Козирєв, Анастасія Савушкіна та їх тренери Ігор Шалаумов, Гелена Пархоменко (карате, карате JKS), Олег Рева (сумо, пляжна боротьба), Ольга Митник (сумо)

Участь у заході також взяли представниця Відділення НОК України в Донецькій області Каріна Ваноян, директор Державного центру олімпійської підготовки із волейболу пляжного Олег Савчук, тренер з пляжного волейболу Олег Стратійчук.

Для всіх присутніх чемпіони з Донеччини провели динамічну руханку, після чого діти мали можливість відвідати низку спортивних локацій та особисто долучитися до майстер-класів.

Захід став яскравим прикладом єднання та спільних зусиль заради покращення здоров’я, стимулювання до фізичних активностей, сприяння розвитку олімпійського руху в Україні.

На завершення свята учасників заохотили сертифікатами й подарунками від НОК України та регіонального олімпійського осередку Донеччини. Крім того, кожна дитина отримала харчовий набір завдяки сприянню Сергія Бубки та Благодійній організації «Всеукраїнський благодійний фонд Георгія Зантарая».

 
30.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах