Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ФК «Шахтар» (Донецьк) – чотирнадцятиразовий чемпіон України!

28 травня в передостанньому турі Прем’єр-ліги України з футболу сезону 2022/2023 команда «Шахтар» (Донецьк), перемігши у Львові свого головного конкурента «Дніпро-1» з рахунком 3:0, вчотирнадцяте у свій історії здобула національне «золото». До цього «гірники» вигравали чемпіонат у 2002, 2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, 2019, 2020 роках.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає клуб із видатним успіхом.

«Шановні керівники, тренери і гравці футбольного клубу «Шахтар»!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть щирі вітання з чотирнадцятим в історії чемпіонством України!

Цей титул має безцінне значення, враховуючи всі складнощі, з якими стикнулася команда напередодні та під час сезону. Свою величезну роль у перемогах разом із досвідченими футболістами зіграли молоді виконавці, вихованці Академії «Шахтаря». Унікальна єдність на шляху до мети й незламний характер, проявлений у безкомпромісній напруженій боротьбі, довели заслуженість золотих нагород!

Дякуємо ФК «Шахтар» за позитивні емоції, що є безцінними для всіх жителів Донецької області в ці непрості для регіону та України часи! Вдячні клубу за соціально відповідальну позицію щодо підтримки співвітчизників в умовах війни, за постійну допомогу українським захисникам – разом наближаємо нашу найголовнішу перемогу!

Бажаємо команді й надалі продовжувати динамічний рух уперед, до нових яскравих здобутків – як в Україні, так і на європейській арені!».

 

Світлини - ФК «Шахтар»

28.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах