Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перші нагороди дартсменів Донеччини на всеукраїнських змаганнях 2023 року

З 20 по 21 травня у місті Черкаси відбулись всеукраїнські змагання з дартсу: чемпіонат України серед команд у дисципліні «501 DO» та 3-й етап Кубку України з дартсу 2023 року в особистому заліку у дисципліні «501 DO». 
 
У змаганнях чемпіонату України серед чоловічих команд взяли участь 15 команд. Донецьку область представили: Дмитро Акользін (Маріупольська МГ), Максим Пивошенко, Костянтин Буравльов (Авдіївська МГ) у складі команди «East Ukraine»; Юрій Агневщиков (Авдіївська МГ) у складі команди «Київ – Черкаси». Обидві команди впевнено пройшли груповий етап, але припинили участь на стадії чвертьфіналу.
 
У змаганнях чемпіонату України серед жіночих команд взяли участь 8 команд. Донеччину представила Олена Пивошенко (Авдіївська МГ), яка у парі з киянкою Вікторією Белаш подолала груповий етап, але поступилася у півфіналі і стала бронзовою призеркою чемпіонату.
 
У змаганнях 3-го етапу Кубку України з дартсу 2023 року в особистому заліку у дисципліні «501  DO» взяли участь 52 спортсменів з 9 областей і Києва і 16 спортсменок з чотирьох областей і Києва. 
 
Результати участі спортсменів Донецької області: 3 місце у групових змаганнях – Євген Логоша (Іллінівська СГ), 1/16 фіналу – Юрій Агневщиков, Костянтин Буравльов, Максим Пивошенко (Авдіївська МГ), Дмитро Акользін (Маріупольська МГ). У змаганнях серед жінок Олена Пивошенко (Авдіївська МГ) впевнено пройшла груповий етап і чвертьфінал, зупинившись за крок до фіналу. Тож третє місце Олени стало приємним закінченням 3-го етапу Кубку України з дартсу 2023 року в особистому заліку у дисципліні «501  DO». 
 
Проведення наступних всеукраїнських змагань з дартсу заплановано на кінець липня у місті Чернівці. 
 
23.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах