Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Визначилися кращі в області шахісти серед чоловіків

З 18 по 23 березня в Маріуполі в приміщенні міського шахового клубу пройшов чемпіонат Донецької області з шахів серед чоловіків.

У змаганнях взяло участь 33 спортсмена з 6 міст області. Серед них – 1 заслужений майстер спорту України, 1 майстер спорту України міжнародного класу, 1 гросмейстер України, 6 кандидатів у майстри спорту і 24 першорозрядника.

Кращий результат – 7 із 9-ти можливих очок – набрали три шахіста, які представляли Маріуполь. У відповідності до системи коефіцієнтів, перше місце посів кандидат у майстри спорту України Андрій Скляр. Другим став міжнародний майстер з шахів, заслужений майстер спорту України серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату Ігор Ярмонов. А замкнув трійку призерів кандидат у майстри спорту України Сергій Тимофєєв.

Про настрій на змагання і напружену боротьбу за шаховими дошками можна судити з того факту, що відомі в шаховому світі майстер спорту України міжнародного класу маріуполець Віктор Дмитренко і гросмейстер України Анатолій Кам’янець з Донецька не потрапили до числа призерів.

Трійці кращих шахістів Донецької області управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради вручило подарунки.

 
25.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах