Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті України з вільної та жіночої боротьби в активі Донеччини 3 «бронзи»

9-12 травня у Львові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок, учасники якого змагалися за 20 комплектів нагород.

Команда Донецької області відзначилася 3 бронзовими медалями.

У ваговій категорії 53 кг серед жінок на третю сходинку п’єдесталу пошани зійшла Олександра Федорченко – представниця міста Дружківка, Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби та Школи вищої спортивної майстерності, спортсменка-інструкторка Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2023 рік (тренер Олександр Веремієнко). Вона перемогла Богдану Кокозей-Ящук зі Львівщини, а також двічі Наталію Клівчуцьку з Херсонщини (на груповому етапі та у вирішальній сутичці за «бронзу»).

У чоловічій ваговій категорії 61 кг, виконавши норматив майстра спорту України, третє місце посів Максим Кізюк (Бахмут / Селидове) – вихованець Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки і спортсмен ШВСМ (тренери Максим Єфремов, Павло Губко). Він був сильнішим за Олега Мосура зі Львівщини, представника Києва Сеірдзи Гашимова та Василя Курдова з Одещини.

Бронзовим призером чемпіонату України серед чоловіків у ваговій категорії 65 кг став представник Бахмута Дмитро Михнюк, борець Школи вищої спортивної майстерності (тренери Максим та Андрій Єфремови). Він виграв сутички проти Максима Вархола і Юрія Вовка зі Львіщини та ще одного спортсмена Донеччини Данила Левуса.

 
 
18.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах