Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини відзначилися низкою нагород на чемпіонатах України у Хмельницькому

12-14 травня в місті Хмельницький відбулися чемпіонати України з триатлону (дуатлону) на суперспринтерській дистанції та в естафетах.

Від Донеччини на стартах гідно виступили вихованці Школи вищої спортивної майстерності регіону та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, які представляють місто Слов’янськ. Атлети здобули 6 особистих медалей та 2 командні нагороди в програмі, що передбачала подолання заданого маршруту: 2,5 км біг – 8 км велосипедна гонка – 1 км біг (дуатлон не включає традиційного для триатлону плавання).

За підсумками змагань серед чоловіків на п’єдестал пошани зійшли два спортсмени ШВСМ. Іван Меньшиков з результатом 25 хвилин 36 секунд здобув уже третю перемогу поспіль на чемпіонатах України 2023 року (до цього він тріумфував у Львові та Житомирі). Юліан Дем’янов фінішував у Хмельницькому другим (25:40,1).

Серед юніорок срібною призеркою з часом 32:01,9 стала Олександра Заровна – триатлетка ШВСМ, спортсменка-інструкторка Донецької обласної штатної команди резервного спорту.

Дебютантка в складі команди Донеччини Мілена Ледзевірова (ШВСМ) посіла третє місце в категорії «молодь-жінки».

Серед кадетів «золото» виборов Захар Цівковський (28:03,5), серед дівчат – Кіра Агафонова (36:52,1). Вони є учнями ДОСФКСП ім. С.Бубки та спортсменами змінного складу відділення триатлону ШВСМ.

На чемпіонаті України в естафетах перемогу серед дорослих здобула команда ШВСМ Донецької області: спільний результат 1:01:56 показали Юліан Дем’янов, Олександра Заровна та Іван Меньшиков. А срібними призерами серед кадетів із часом 1:12:49 стали Захар Цівковський, Анастасія Орехова і Данило Драгулян (ДОСФКСП ім. С.Бубки та ШВСМ).

Тренують триатлетів Донецької області Георгій та Ольга Драгуляни.

 
16.05.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах