Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку в рамках міської спартакіади серед держслужбовців відбулися змагання з волейболу

У Донецьку в рамках міської спартакіади серед держслужбовців пройшли фінальні ігри з волейболу.

У фінальну стадію змагань, які приймав транспортно-економічний коледж, вийшли команди Ворошиловського, Калінінського, Київського і Кіровського району.

Ігри з волейболу викликали чималий інтерес, чого не спостерігалося на попередніх етапах змагань. За грою своїх команд на власні очі спостерігали голови районних рад та спорткомітетов. До того ж, своїх шанувальників гаряче підтримувала глядацька аудиторія.

Самі ігри з волейболу виправдали очікування. Безкомпромісна боротьба, додаткові партії, чудові розіграші м’яча не могли залишитися без уваги. У матчі за третє місце зійшлися збірні команди Калінінського та Київського району. У цій грі для виявлення переможця довелося вдатися до додаткової партії, у якій удача посміхнулася держслужбовцям Калінінського району. У фінальному матчі такий же наполегливої ​​боротьби не вийшло. Команда Ворошиловського району здобула впевнену перемогу над суперниками з Кіровського району з рахунком 2:0, забезпечивши собі першу перемогу на спартакіаді.

Таким чином, у четвертому виді програми спартакіади серед держслужбовців перемогу здобула вже четверта команда. Крім Ворошиловського району, перемоги на рахунку Київського (шашки), Кіровського (шахи) і Будьонівського (настільний теніс) районів.

На поточному тижні пройде останній етап міської спартакіади серед держслужбовців – змагання з міні-футболу, після завершення яких і стане відомо ім’я переможця.

 
25.03.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах